Corona virus

Het corona virus en de noodzakelijke aanpassingen bij JOIN

 

Het corona virus heeft de hele wereld op zijn kop gezet.  Ook hier in Nederland.

Het roept veel vragen op bij iedereen.  Wat kan wel en wat kan niet.  Iedereen werkt hard mee om het virus zo snel mogelijk als het kan in te dammen.

De richtlijnen van het RIVM zijn bepalend voor hoe we het beste met elkaar om kunnen gaan.

Kinderen en het virus

Alhoewel het virus de kinderen gelukkig minder treft, is het nog niet helemaal duidelijk of het veilig genoeg is om binnen de cirkel van 1,5 meter te werken met kinderen.  Aangezien in de kindertherapie de anderhalve meter afstand niet gegarandeerd kan worden blijft het advies om deze contacten zo veel mogelijk te mijden. Om die reden zijn alle therapieen bij JOIN tijdelijk gestopt en zal de praktijk tot de zomervakantie dicht blijven.

Therapie online

Alle lopende trajecten met kinderen en jongeren gaan gelukkig wel door via het programma ‘therapieland’. Dit is een online beeldbel-programma ontwikkeld voor de therapie online. Het is goed beveiligd waardoor de privacy is gegarandeerd.

Online kan veel. En spelenderwijs ontdekken we dat therapie met kinderen en jongeren heel goed online kan.  Het is speels, leuk en toegankelijk voor kinderen en jongeren. Zo ontdekken we nieuwe moderne mogelijkheden en kan ik kinderen en jongeren ook in deze moeilijke tijd van dienst zijn.

Afhankelijk van hoe de situatie in augustus zal zijn, zullen we opnieuw de afweging maken of de normale ‘face-to-face’ contacten in gang gezet kunnen worden.

Hartelijk dank voor uw begrip voor de genomen maatregelen. Veiligheid voor iedereen is nu van het hoogste belang.

Veel gezondheid en ondanks alles veel ontspanning toegewenst!

 

Locatie Malden

Rijksweg 112

6581 ER Malden

 

KvK 09177842

Locatie Nijmegen

Leeuwstraat 1
6531 RA Nijmegen

 

T 06 113 09 488