reacties van cliënten

Hoi Petra,                                                                                                                                      Ik heb je ervaren als een hele warme en betrokken coach. Je komt snel to the point en gaf me mijn zelfvertrouwen en rust terug toen ik het nodig had. Dat gun ik echt iedereen. Bedankt! Liefs Annelies

Hallo Petra, 

Zowel ik als mijn dochter hebben een hele prettige ervaring gehad met Petra (Join). Petra heeft een groot inlevingsvermogen zonder oordeel. 

Dat is heel prettig. Het was voor mij een stap om mijn dochter aan te melden voor therapie maar  door de open en rustige houding van Petra voel je je al gauw op je gemak.

Door de open en rustige houding van Petra kon mijn dochter zich voor haar openstellen. 

De EMDR therapie heeft bij haar ontzettend goed geholpen. Mocht je twijfelen om je kind aan te melden dan is dat niet nodig.

Wij hebben hele fijne ervaring met Petra.

Dankjewel,  Susanne